Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 15.3 g
- Grasa
- 22.8 g
- Grasas saturadas
- 5.6 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sodio
- 1766.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb Moussaka
1h 30min
Layered lamb curry
1h
Chilli beef with lemon feta
30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Meatloaf with red sauce
1h 15min