Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (opcional)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1292 kJ / 308 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 520.8 mg
Recetas alternativas
Warm cabbage dish
15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Easter Babka
2h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Sauerkraut salad
10 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Sauerkraut soup
50 min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Ukrainian borscht
35 Min