Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 23.1 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 602.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Orange liqueur zabaglione
15min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Asparagus and pea omelette
20 min
Traditional Kaiser rolls
26h 35 min
Wok-style curried vegetables
35min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min