Dispositivos y accesorios
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Prep. 15min
Total 15h
8 portions
Ingredientes
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Calorías
2284.5 kJ /
546 kcal
Grasa
36.8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
19.2 g
Carbohidratos
41.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cold Cravings
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Porcini mushroom risotto
35min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Tomato Soup Paste
35min
Red lentil soup with cumin
55min
Peas and jamon
40min
Crème Pâtissière
15min
Spaetzle
35min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Portuguese-style crème brûlée
25min