Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
- 1 ½ tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, preferably organic, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1461 kJ / 350 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 7.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Apple cake
1h
Borscht
50 min
Ratatouille
40min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Steamed eggs sunny side up
15min
Tahini and almond ice lollies
Ninguna valoración
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min