Dispositivos y accesorios
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
232 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Turmeric Green Tea
20min
Mango Sorbet
5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Guinean prawns
25min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Duck foie gras
24h
Gazpacho
1h 15min
Temaki Sushi
1h
Chocolate Porter Brownies
45min