Dispositivos y accesorios
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
232 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Rice pudding
1h
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Béarnaise Sauce
20min
Custard
15min
Cheese mousse
10min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Polenta
1h
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min