Steaks with Mushroom Risotto
TM6

Steaks with Mushroom Risotto

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 2 sirloin steak or Rib-eye
  • olive oil, to spray
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g shallot
  • 2 tbsp butter, unsalted, divided
  • 140 g fresh brown mushrooms
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 155 g risotto rice, any type (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time
  • 30 g white wine, dry
  • 410 g water
  • 15 g stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    o bien ½ heaped tsp stock paste, meat or vegetable
  • ½ tsp salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5333.4 kJ / 1274.7 kcal
Proteína
80.6 g
Carbohidratos
68.2 g
Grasa
72.1 g
Grasas saturadas
30.8 g
Fibra
0.9 g
Sodio
989.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas