Butterflied chilli lemon chicken and rice
TM6 TM5 TM31

Butterflied chilli lemon chicken and rice

4.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

Parsley butter

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 30 g salted butter, softened

Chilli and lemon oil

  • 3 garlic cloves
  • 80 g oil
  • 40 g lemon juice
  • 2 tsp dried chilli flakes
  • 2 tsp paprika
  • 1 tsp sea salt

Chicken

  • 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
  • 1 red capsicum, sliced into thick strips
  • 1 yellow capsicum, sliced into thick strips

Rice and corn

  • 300 g long-grain white rice
  • 1000 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
  • fresh parsley, leaves only, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5501.5 kJ / 1314.9 kcal
Proteína
71.6 g
Carbohidratos
77.3 g
Grasa
79.2 g
Grasas saturadas
20.3 g
Fibra
4 g
Sodio
795.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas