Dispositivos y accesorios
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Prep. 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Sweet Potato
-
water30 oz
-
sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)8 - 10 oz
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
garlic clove1
-
1 red chili pepper, stem and seeds removedhabanero chili stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces1 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced½ inch
-
lime juice3 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
seafood stock2 oz
-
2 oz fresh white fish, boneless, skinless (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)2 oz
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes1 oz
Ceviche
-
16 oz fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)16 oz
-
red onion thinly sliced3 ½ oz
-
sea salt to taste½ tsp
-
mini red peppers sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
ripe avocados sliced2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
657.2 mg
Proteína
28 g
Calorías
1585.5 kJ /
379 kcal
Grasa
18.2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
30.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chill Out
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pico De Gallo
15min
Pozole Rojo
2h 5min
Southwest Quinoa
40min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Corn Tortillas
1h 25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Pisco Sour
10min
Pork Tortas
2h 20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Ceviche
1h 10min
Pollo Pibil
1h 30min