Piept de curcan sous-vide, cu citrice

Piept de curcan sous-vide, cu citrice

5.0 1 valoración
Prep. 10min
Total 3h 30min
2 porții

Ingredientes

  • lămâie preferabil bio
    1
  • portocală preferabil bio
    1
  • sare grunjoasă
    10 g
  • rozmarin, proaspăt
    1 fir
  • pătrunjel proaspăt
    1 fir
  • piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
    400 g
  • ulei de măsline
    40 g
  • apă
    1400 g
  • zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
    30 g
    1 lingură rasă vitamina C, (vezi recomandare)
  • apă pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Sodio 2095 mg
Proteína 49.3 g
Calorías 1744 kJ / 417 kcal
Grasa 22.4 g
Fibra 0.8 g
Grasas saturadas 7 g
Carbohidratos 4.1 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...