Versiones compatibles
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
o bien 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 48 g
- Grasas saturadas
- 17 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Citroen-kokos bliss balletjes
Ninguna valoración
Bloemkoolrijst poke bowl
Ninguna valoración
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Maanzaadslakken
Ninguna valoración
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Romige courgettensoep
35min
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Lamscurry
1h
Natuur yoghurt in de Varoma
12小时