Versiones compatibles
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
o bien 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 48 g
- Grasas saturadas
- 17 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Viscurry
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Erwten met ham
25min
Citroen-kokos bliss balletjes
Ninguna valoración
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Ninguna valoración
Kipfilets pizzaiola
55 dk
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Groentencurry met rijst
Ninguna valoración
Chili con carne
40min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min