Dispositivos y accesorios
Gevulde groenten
Prep. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
9 g
Calorías
1018 kJ /
243 kcal
Grasa
10 g
Fibra
5.7 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Moussaka met linzen
2h 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Ninguna valoración
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Ninguna valoración
Scandinavische brunch
Ninguna valoración
Gestoomde spinaziecake
35min
Glutenvrije kerstfruitcake
Ninguna valoración
Chilli con carne
35min
Couscous met lam en groenten
50min
Turkse moussaka
1h 10min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Gebakken spinazie met eieren
40min