Dispositivos y accesorios
French dressing
Prep. 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
119.2 mg
Proteína
1 g
Calorías
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Grasa
90.6 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Caesar salad dressing
10min
Orange curry dressing
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Peppercorn sauce
20min
Bloody Mary
10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Asian dipping sauce
25min
Miso dressing
5min
Sage and black garlic butter
10min
Chimichurri
5min
Baked artichoke dip
35min