Dispositivos y accesorios
French dressing
Prep. 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
119.2 mg
Proteína
1 g
Calorías
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Grasa
90.6 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salsa Verde
10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Caesar salad dressing
10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Harissa yoghurt dressing
5min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Cream of tomato soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Fresh fennel salad
10min
Caramelised balsamic reduction
30min