Dispositivos y accesorios
French dressing
Prep. 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
119.2 mg
Proteína
1 g
Calorías
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Grasa
90.6 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Lemon and caper aioli
15min
Caesar salad dressing
10min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Bread Sauce
1h 25min
Raw cauliflower tabouli
30min
Oysters Mignonette
5min
Creamy French Dressing
5min