Dispositivos y accesorios
Chrysanthemum Tofu Soup
Prep. 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
421 mg
Proteína
6 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
3 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Reunion Dishes
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Stir-fried Clams
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Salted Chicken
5h 10min
Pork Balls
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
German Cookies
1h 10min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Yam Rice
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min