Dispositivos y accesorios
Chrysanthemum Tofu Soup
Prep. 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
421 mg
Proteína
6 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
3 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Reunion Dishes
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mapo tofu
15 min
Mock Fin Soup
35 min
Korean Ginseng Chicken
1 h 10 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 h 5 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 h 5 min
Mantou buns
1 h 30 min
Summer seafood soup
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 h 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 h 5 min