Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lobster Bisque
1u. 50min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Tempered Chocolate
Ninguna valoración
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25 min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Crab Cakes
1sa 35 dk