Dispositivos y accesorios
Lemon Caper Potato Salad
Prep. 20min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
545.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
26.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
4th of July
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Summer Flavors
7 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Thai Dressing
30min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Roasted Potato Salad
1h
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Ginger Cabbage Slaw
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Collard Greens
1h 5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min