
Versiones compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 tbsp sumac to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot cut into pieces
- 1 brown onion cut into quarters
- 3 celery stalks cut into pieces
- 3 garlic cloves roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes washed
- 1 - 2 tbsp oil plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives roughly chopped
- mixed leafy greens of choice to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 475.7 kcal / 1998.1 kJ
- Proteína
- 52.9 g
- Grasa
- 17.2 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Fibra
- 5.3 g
- Grasas saturadas
- 4.5 g
- Sodio
- 1265.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef ragu
1h 25min
Pork with black bean sauce
30min
Meat stock paste
45min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Beef and mushroom hot pot
2h