Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

4.9 (98 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Inf. nutricional
por 400 g
Calorías
2914.1 kJ / 696.5 kcal
Proteína
75.8 g
Carbohidratos
56.9 g
Grasa
8.5 g
Grasas saturadas
2.4 g
Fibra
19.6 g
Sodio
58486.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas