Salt-free Chicken Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 (15 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g mixed white vegetables, washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Inf. nutricional
por 20 g
Calorías
130.9 kJ / 31.3 kcal
Proteína
3.9 g
Carbohidratos
2.2 g
Grasa
0.9 g
Grasas saturadas
0.2 g
Fibra
0.8 g
Sodio
20.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas