Dispositivos y accesorios
Dim Sum 'Shao Mai'
Prep. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
240 kJ /
57 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Ninguna valoración
Brioche
5h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Wonton Soup
1h
Prawn Dumplings
1h 15min
Steamed Fish
30min