Dispositivos y accesorios
Dim Sum 'Shao Mai'
Prep. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
240 kJ /
57 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Char Siu Pastries
6h 10min
Prawn Dumplings
1h 15min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Wonton wrappers
55min
Stir-fried Clams
35min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Green Curry Chicken
55min