Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Proteína
- 45.5 g
- Carbohidratos
- 39.8 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 934.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cottage pie
1 godz. 30 min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Quick chicken tikka masala
35min
Chilli and cheese nachos
35min
Curried sausages
40min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Sticky sesame chicken
40min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Traditional sausage rolls
50min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min