Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 12.4 g
- Grasa
- 3 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sodio
- 96.7 mg
Recetas alternativas
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Warming amaranth porridge
50min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Tofu scramble
25min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min