Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 12.4 g
- Grasa
- 3 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sodio
- 96.7 mg
Recetas alternativas
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan mayonnaise
15 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Tofu scramble
25min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk