Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 4.9 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 457.9 mg
Recetas alternativas
Warm wasabi potato salad
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Ninguna valoración
Everyday gourmet butter
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Crab linguine
30 min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Traditional Apple pie
1h 30min