Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 4.9 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 457.9 mg
Recetas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Guinness beef pies
2h 15min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Bolognaise sauce for two
20min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Pickled fruit
Ninguna valoración
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and mushroom hot pot
2u.
Chicken and sweet corn soup
30min