Dispositivos y accesorios
Three meat roulade
Prep. 20min
Total 2h 5min
8 portions
Ingredientes
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
457.9 mg
Proteína
29.5 g
Calorías
785.3 kJ /
187 kcal
Grasa
5.2 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
4.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Cheese spread
1h
Layered lamb curry
1h
Smoky chicken thighs
2h 10min
Vindaloo pork
5h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Texas-style lovely legs
4h
Fish soup
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Citrus seafood salad
1h