Dispositivos y accesorios
Cold cut pork sausage
Prep. 15min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
511.5 mg
Proteína
15.4 g
Calorías
375.6 kJ /
89.4 kcal
Grasa
2.4 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Festive camembert wreath
1h 50min
Three meat roulade
2h 5min
"Little house" slice
6h 30min
Honey citron tea
1h 45min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Fresh fruit punch
24h 20min
Brunch bread
1h 15min