Dispositivos y accesorios
Duck ballotine
Prep. 15min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
duck whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)1
-
sea salt3 tsp
-
ground black pepper2 ½ tsp
-
dried marjoram1 ½ tbsp
-
brown onion cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
chicken liver without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces150 g
-
turkey mince broken into pieces200 g
-
pitted prunes15
-
breadcrumbs40 g
-
egg1
-
pouring (whipping) cream50 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
704.7 mg
Proteína
23.6 g
Calorías
2509.2 kJ /
597.4 kcal
Grasa
51.7 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
16.7 g
Carbohidratos
8.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Ham and cheese canelé
49h
Ghost meringues
12h 25min
Light blue coloured eggs
Ninguna valoración
Baguette
3h 45min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Ukrainian borscht
35min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Berry curd
15min