Dispositivos y accesorios
Pandan chiffon cake
Prep. 15min
Total 5h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
252.1 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Grasa
19.9 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pineapple Tarts
1h 30min
Sesame Crème
10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mantou buns
1h 30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min