Dispositivos y accesorios
Pandan chiffon cake
Prep. 15min
Total 5h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
252.1 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Grasa
19.9 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Hakka Yam Abacus
20min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chicken porridge with century egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Egg Tarts
50min
Homemade Pandan Kaya
55min