Dispositivos y accesorios
Almond and blueberry breakfast muffins
Prep. 10min
Total 50min
12 portions
Ingredientes
-
blanched almonds260 g
-
coconut flour30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
eggs3
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)60 g
-
milk of choice (see Tips)120 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
frozen blueberries125 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
93 mg
Proteína
7.1 g
Calorías
884.9 kJ /
210.7 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
2.1 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Blueberry blondies
55min
Almond and date bars
2h 15min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Keto bread rolls
1h 15min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Pumpkin loaf
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min
Apple cinnamon muffins
40min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Basic berry muffins
40min