
Dispositivos y accesorios
Chimichurri
Prep. 5min
Total 5min
22 portions
Ingredientes
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
71.4 kcal /
300 kJ
Proteína
0.4 g
Grasa
7.4 g
Carbohidratos
0.8 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
1.1 g
Sodio
103.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Salsa Verde
10min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Guacamole
10min
Béarnaise sauce
20min
Caipirinha
5min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Basil oil
10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Caesar salad dressing
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Traditional crème brûlée
25h