Dispositivos y accesorios
Natural yoghurt (mixing bowl method)
Prep. 5min
Total 11h
16 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt (see Tips)110 g
-
full cream milk (see Tips)1800 g
-
caster sugar (optional)50 - 80 g
-
full cream milk powder (see Tips)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
63.3 mg
Proteína
5.8 g
Calorías
551.3 kJ /
131.3 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
14.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Cooked mayonnaise
5min
Dark Brown Sugar
5min
Lemon curd
20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Pot-set plain yoghurt
12h
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Fruity dream
10min