Dispositivos y accesorios
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Prep. 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
289 mg
Proteína
7 g
Calorías
2120 kJ /
506 kcal
Grasa
29 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet baking with caramel
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Red Velvet Cupcakes
1h
Fruit Jelly Domes
Nessuna valutazione
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Banana Bread
1h 50min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Cooking gnocchi or pasta
35min
Creamed pāua soup
1h
Orange Sugar Cookies
55min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Shortcrust pastry with lard
35min
Fudge Brownies
50min