Dispositivos y accesorios
Fish curry
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
1490 kJ /
359 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.1 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Ninguna valoración
Fish stock
35min
Lamb and quinoa stew
1h
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna valoración
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Thai Fish Curry
50min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Beef Stroganoff
1h
Turmeric Chicken
50min
Coconut fish curry
1h 10min