Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 bread roll, dry
- water for soaking
- 15 g fresh parsley, stalks removed
- 130 g onions, cut into halves
- 20 g oil, plus extra for frying
- 1 egg
- 600 g beef mince
- 20 g mustard
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp hot paprika powder
- 150 g Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1395 kJ / 333 kcal
- Proteína
- 22 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 25 g
- Fibra
- 0.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pizza dough
1u.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Steamed eggs sunny side up
15min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Vegetable stock paste
50min
Sausage Mummies
1h 10 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Fish fingers with tomato sauce
50min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
45min
Chicken Fricassee (Metric)
55min