Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
o bien 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
o bien 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
o bien 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3745 kJ / 891 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 80.1 g
- Grasa
- 40.7 g
- Fibra
- 7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salted caramel ice cream
14 godz.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50 min
Fruit ice cream
5 min
Chocolate chip cookies
50min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chocolate cake
45min
Baguette
3h 45min
Strawberry ice cream bars
12h 15min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min
Fresh pasta dough
1h
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min