Dispositivos y accesorios
Potato gnocchi
Prep. 40min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.4 g
Calorías
1410 kJ /
337 kcal
Grasa
4.2 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
65.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10h 55min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Crème caramel (flan)
3h
Tomato rice
30min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Pumpkin risotto with bacon
25min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Arabian chicken with couscous
45min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Spotted Dick Pudding
2h 45min