Dispositivos y accesorios
Chicken Porridge With Century Egg
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil dark (roasted)1 - 2 tsp
-
long grain white rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes2
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
salt2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
fresh ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
973 kJ /
233 kcal
Grasa
6 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian All-in-One
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30 min.
Teochew Seafood Porridge
45 min.
Shallot Oil
25 min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min.
Fried Beehoon
20 min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min.
Homemade Pandan Kaya
55 min.
Braised Yee Mee
30 min.
Sambal Petai Prawns
20 min.
Chicken Porridge
35 min.