
Dispositivos y accesorios
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Prep. 5min
Total 20min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Inf. nutricional por 350 g
Calorías
1580 kcal /
6636 kJ
Proteína
16.1 g
Grasa
166.8 g
Carbohidratos
5.7 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
102.4 g
Sodio
2385.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Curly Fries with Garlic Sauce
Ninguna valoración
Crème Caramel (Flan)
3h
Gluten free focaccia bread
1h
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Marbled meringue gateau
2h 35min
Béarnaise sauce
10min
Béchamel sauce
20min
Crème caramel (flan)
3h
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Freeform basic bread
1h 35min