Dispositivos y accesorios
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Prep. 5min
Total 20min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2385.8 mg
Proteína
16.1 g
Calorías
6636 kJ /
1580 kcal
Grasa
166.8 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
102.4 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Flourless Chocolate Coffin Cake
Ninguna valoración
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Mushroom sauce
20min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Lamb stew
Ninguna valoración
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Soubise sauce
30min
Honey crème caramels
25h 55min
Tartare sauce
10min
Mango pudding
12h 15min