Dispositivos y accesorios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grasa
152 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
79.7 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Thai red curry paste
15min
Mayonnaise
5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Browned onions (200 g)
20min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Quick béchamel sauce
15min
Hollandaise
15min