Dispositivos y accesorios
Biltmore Veal Fricassee
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pearl onions frozen6 oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
ground white pepper to taste⅛ tsp
-
all-purpose flour2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
veal stock16 oz
-
veal cutlets cut into strips (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon sliced, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
527 mg
Proteína
25 g
Calorías
1527 kJ /
365 kcal
Grasa
23 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Time
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Borscht
25min
Cream of Asparagus Soup
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Oysters Rockefeller
25min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min