
Dispositivos y accesorios
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Prep. 25min
Total 2h 55min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
660 kcal /
2761 kJ
Proteína
31 g
Grasa
46 g
Carbohidratos
32 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
8 g
Sodio
743 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simply Steam
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos