Dispositivos y accesorios
Gluten free focaccia bread
Prep. 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
488.2 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
603.2 kJ /
144.2 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten free baking
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Versatile smooth soup
45min
Gluten free loaves
2h 15min
Date and nut balls
20min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free flour mix
10min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free pizza dough
2h