Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Proteína
- 155.4 g
- Carbohidratos
- 173.3 g
- Grasa
- 68.1 g
- Grasas saturadas
- 11.7 g
- Fibra
- 24.3 g
- Sodio
- 2325.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Kung Pao chicken
1h 30min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Not quite nasi goreng
45min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Beef and coconut soup
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min