Versiones compatibles
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sriracha® and sesame mayonnaise
- 30 g sesame oil
- 175 g vegetable oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp Dijon mustard
- 30 g Sriracha® sauce
- 20 g white vinegar
- 1 pinch sea salt
Prawn toasts
- 30 g panko breadcrumbs
- 20 g black sesame seeds
- 20 g white sesame seeds
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 1 garlic clove
- 1 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 250 g raw king prawns, peeled and deveined
- 1 egg white
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp sesame oil
- ½ tsp soy sauce
- 5 slices white bread (thick slices)
- 1 egg
- oil, for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1304.7 kJ / 310.7 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Carbohidratos
- 9.1 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 314.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Prawn wontons
2h
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min