Dispositivos y accesorios
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
Prep. 50min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
Sriracha® and sesame mayonnaise
-
sesame oil30 g
-
vegetable oil175 g
-
egg yolk1
-
Dijon mustard1 tsp
-
Sriracha sauce30 g
-
white vinegar20 g
-
sea salt1 pinch
Prawn toasts
-
panko breadcrumbs30 g
-
black sesame seeds20 g
-
white sesame seeds20 g
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices1 ½ cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
raw king prawns peeled and deveined250 g
-
egg white1
-
white sugar½ tsp
-
sesame oil½ tsp
-
soy sauce½ tsp
-
white bread (thick slices)5 slices
-
egg1
-
oil for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
314.5 mg
Proteína
9.3 g
Calorías
1304.7 kJ /
310.7 kcal
Grasa
26.6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Matt Sinclair
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Prawn wontons
2h
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Café de Paris butter
25min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Portuguese-style custard tarts
40min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Honey sesame snaps
1h 50min