Versiones compatibles
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Carbohidratos
- 13.2 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasas saturadas
- 4.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 1651.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Nam Jim
10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork and prawn dumplings
55min
Crayfish pâté
4h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Char siu bao pork buns
6h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min