Potato karakari
TM6 TM5 TM31

Potato karakari

4.7 (40 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 brown onions, cut into quarters
  • 1040 g water
  • 600 g potatoes, cut into pieces (2.5 cm - see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 60 g vegetable oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • 1 tsp urad dal (see Tips)
  • 1 tsp chana dal (see Tips)
  • 2 dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
  • ¼ tsp asafoetida (see Tips)
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 10 fresh curry leaves

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1084.5 kJ / 258 kcal
Proteína
5.1 g
Carbohidratos
23 g
Grasa
15.6 g
Grasas saturadas
1.7 g
Fibra
4.9 g
Sodio
578.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas