Dispositivos y accesorios
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Prep. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
1 fresh jalapeño pepper, deseeded, slicedcanned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
423 mg
Proteína
24.6 g
Calorías
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
12 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
36.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Beef Lasagna
2h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Chicken Fajita Soup
50min
Turkey Chili
45min