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Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheesy Stuffed Meatloaf
- 2 oz Parmesan cheese
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp avocado oil
- 5 oz green bell peppers, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ tsp dried thyme
- kosher salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 32 oz lean ground beef, broken into pieces (2 lb)
- 2 large eggs, organic, pasture-raised
- 5 oz provolone cheese, sliced
- 4 oz prosciutto, sliced
-
ketchup, keto (sugar free)
o bien 1 can tomato sauce (8 oz)
Broccolini and Eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 ½ oz shallots, thinly sliced
- 1 tsp mustard seeds
-
2 ½
oz avocado oil
o bien 2 ½ oz extra virgin olive oil - 8 oz eggplant, cubed (1 in.)
- 16 oz broccolini, cut into pieces (2 in.)
- kosher salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2929 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 51 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 48 g
- Grasas saturadas
- 16 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1119 mg
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