Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g brown onion, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp harissa (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into pieces (optional)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g fresh skinless, boneless salmon fillets, cut into bite-size pieces (see Tips)
- 2 dried limes, pierced with a knife (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 4 cardamom pods
- 4 whole cloves
- 15 g pine nuts, toasted for garnishing
- 5 sprigs fresh coriander, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1818.4 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 25.8 g
- Carbohidratos
- 36.9 g
- Grasa
- 20.8 g
- Grasas saturadas
- 4.8 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 433 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Salmon kabsa
35 Min
Miso salmon broth
40 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min