Versiones compatibles
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Carbohidratos
- 0.9 g
- Grasa
- 48.3 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Cauliflower "fried" rice
45min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min