Kabocha Sage Risotto
TM6 TM5

Kabocha Sage Risotto

3.7 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 1 tsp dried sage
  • 1 tsp salt
  • 10 oz Arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 28 oz water
  • 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • 2 oz crème fraîche
  • fresh sage leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1387 kJ / 332 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
50 g
Grasa
11 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas