Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
TM6 TM5

Rice Salad with Watermelon and Mozzarella

3.8 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 sprigs fresh chives, plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 42 oz water
  • ½ tsp salt
  • 9 oz rice, mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)
  • 10 ½ oz whole watermelon, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 7 oz mozzarella, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 1 ½ oz pitted black olives

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2138 kJ / 511 kcal
Proteína
14 g
Carbohidratos
55 g
Grasa
25 g
Grasas saturadas
9 g
Fibra
1.9 g
Sodio
508 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas